News
Am letzten Samstag war es endlich soweit – die grosse Eröffnungsfeier unserer Schulen gemeinsam mit dem Tag der offenen Tür des Win4 in Winterthur.
Neben dem tollen Programm – von Alphabetisierung zu Virtual Reality zu Experimenten – konnten sich die Besuchenden ein Bild von unseren drei Schulen Bilingual School, International School und Integration machen, sowie den besten Pausenhof von Winterthur – die Dachterrasse – bewundern.
Und was darf bei einer Feier nicht fehlen? Kuchen!
Die fleissigen Hände der Academia Mitarbeitenden haben für einen süssen Snack gesorgt und damit auch zum Verweilen in unseren tollen Schulräumen eingeladen.
#academiaintegration #academiainternationalschool #academiabilingualschool #winterthur #win4
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
- Likes: 9
- Shares: 0
- Comments: 0
0 CommentsComment on Facebook
Spaghetti und Marshmallows – Projektarbeit mal anders!
Im interdisziplinären Projekt «Solve for tomorrow» entwickeln die Schülerinnen und Schüler von AIS Zürich mit verschiedensten Innovations- und Kreativitätsmethoden wie Design Thinking Lösungen für die Zukunft!
In der Startphase geht es um die Stärkung des Teams und Formen der Zusammenarbeit.
Ziel der «Marshmallow-Challenge» war, anhand kreativer Problemlösungsmethoden zum gemeinsamen Ziel zu kommen.
Das sieht nicht nur nach Spass aus, sondern ebenso werden wichtige überfachliche Kompetenzen (Future Skills) gefördert.
Wir freuen uns bereits auf die nächsten Produktionen.
#academiainternationalschool #aiszürich #designthinking
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
Unlocking the Mysteries of Water: AS-Level Science in Action! 💧🔬
The budding AS scientists of AIS Basel have been on an exciting journey into the world of biology, focusing on the properties of water and its mysterious 'dipole nature.'
In simpler terms, this means water molecules are like tiny magnets!
They have a positive end (hydrogen) and a negative end (oxygen), making them stick together and form a special surface tension.
To demonstrate this, students used paper clips to show how some organisms can actually live on the surface of water!
Our learners are uncovering the wonders of the natural world, one molecule at a time.
#academiainternationalschool #aisbasel #biology
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
Business classes first-hand:
The IGCSE Business class of AIS Zurich did a blind sampling of “pain au chocolat” from two bakeries which position their product differently in the market.
Students discussed how market segmentation allows them to offer a similar product at a different price to different consumers.
This is not only interesting, but literally delicious!
#AcademiaInternationalSchool #AISZurich #businessclass #marketing
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
From History to Plate: Sage & Semolina
For the first WAH cooking session of the academic year, the AIS Zurich Pre-IGCSE students learned about the history and origins of sage and semolina.
They then made handmade pasta with fresh sage pesto.
It was an adventure for many of our students who took on the challenge to try something new and expand their culinary horizons.
#AcademiaInternationalSchool #AISZurich #cooking
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
Am letzten Samstag war es endlich soweit – die grosse Eröffnungsfeier unserer Schulen gemeinsam mit dem Tag der offenen Tür des Win4 in Winterthur.
Neben dem tollen Programm – von Alphabetisierung zu Virtual Reality zu Experimenten – konnten sich die Besuchenden ein Bild von unseren drei Schulen Bilingual School, International School und Integration machen, sowie den besten Pausenhof von Winterthur – die Dachterrasse – bewundern.
Und was darf bei einer Feier nicht fehlen? Kuchen!
Die fleissigen Hände der Academia Mitarbeitenden haben für einen süssen Snack gesorgt und damit auch zum Verweilen in unseren tollen Schulräumen eingeladen.
#academiaintegration #academiainternationalschool #academiabilingualschool #winterthur #win4
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
Spaghetti und Marshmallows – Projektarbeit mal anders!
Im interdisziplinären Projekt «Solve for tomorrow» entwickeln die Schülerinnen und Schüler von AIS Zürich mit verschiedensten Innovations- und Kreativitätsmethoden wie Design Thinking Lösungen für die Zukunft!
In der Startphase geht es um die Stärkung des Teams und Formen der Zusammenarbeit.
Ziel der «Marshmallow-Challenge» war, anhand kreativer Problemlösungsmethoden zum gemeinsamen Ziel zu kommen.
Das sieht nicht nur nach Spass aus, sondern ebenso werden wichtige überfachliche Kompetenzen (Future Skills) gefördert.
Wir freuen uns bereits auf die nächsten Produktionen.
#academiainternationalschool #aiszürich #designthinking
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
Unlocking the Mysteries of Water: AS-Level Science in Action! 💧🔬
The budding AS scientists of AIS Basel have been on an exciting journey into the world of biology, focusing on the properties of water and its mysterious 'dipole nature.'
In simpler terms, this means water molecules are like tiny magnets!
They have a positive end (hydrogen) and a negative end (oxygen), making them stick together and form a special surface tension.
To demonstrate this, students used paper clips to show how some organisms can actually live on the surface of water!
Our learners are uncovering the wonders of the natural world, one molecule at a time.
#academiainternationalschool #aisbasel #biology
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
Business classes first-hand:
The IGCSE Business class of AIS Zurich did a blind sampling of “pain au chocolat” from two bakeries which position their product differently in the market.
Students discussed how market segmentation allows them to offer a similar product at a different price to different consumers.
This is not only interesting, but literally delicious!
#AcademiaInternationalSchool #AISZurich #businessclass #marketing
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
From History to Plate: Sage & Semolina
For the first WAH cooking session of the academic year, the AIS Zurich Pre-IGCSE students learned about the history and origins of sage and semolina.
They then made handmade pasta with fresh sage pesto.
It was an adventure for many of our students who took on the challenge to try something new and expand their culinary horizons.
#AcademiaInternationalSchool #AISZurich #cooking
... See more / Mehr sehenSee Less / Weniger sehen
0 CommentsComment on Facebook
Problem displaying Facebook posts.
Type: GraphMethodException
Subcode: 33